کم‌خونی وضعیتی است که در آن تعداد یا اندازه گلبول‌های قرمز و یا مقدار هموگلوبین موجود در خون کاهش یافته و تبادل اکسیژن و دی‌اکسیدکربن بین خون و سلول‌هادچار اختلال می‌شود. از علل ایجادکننده کم‌خونی می‌توان کمبودهای تغذیه‌ای، خونریزی، ناهنجاری‌های ژنتیکی، بیماری‌های مزمن و یا مسمومیت‌های دارویی را نام برد. منظور از کم‌خونی‌های تغذیه ای کم‌خونی‌هایی است که در اثر دریافت ناکافی مواد مغذی ایجاد می‌شوند.

از مهم‌ترین مواد مغذی جهت خون‌سازی که کمبود آن‌ها موجب بروز کم‌خونی می‌شود می‌توان به آهن،‌ ویتامینب 12 و اسیدفولیک اشاره کرد. از بین آن‌ها کم‌خونی ناشی از فقر آهن یکی از شایع‌ترین کم‌خونی‌های تغذیه‌ای است.

ادامه مطلب

به یاری خدا کرونا را شکست میدهیم

آدرس جدید تارنما و کانالهای محله شهید بروجردی «سروش »و «تلگرام»

طرح های در دست پیگیری توسط شورای شهر

کم‌خونی ,خون ,می‌توان ,می‌شود ,آن‌ها ,کم‌خونی‌های ,که در ,مواد مغذی ,است که ,و یا ,بروز کم‌خونی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هر آنجه در مورد کشاورزی باید بدانید فروشگاه تجهیزات الکترونیکی حقیقت موفقیت یه دور بزنم، برمی‌گردم انضباط شخصی تاسیسات اندرزگو 0919809245 پارکت سوزستان طراحی سایت کرج